![طرز تهیه بستنی خشک Ùضانوردان در خانه | Ùوت Ùˆ ÙÙ† درست کردن بستنی خشک Ù¾ÙÚ©ÛŒ بدون دستگاه](https://media.hamshahrionline.ir/d/2024/05/26/4/5014993.jpg)
طرز تهیه بستنی خشک Ùضانوردان در خانه | Ùوت Ùˆ ÙÙ† درست کردن بستنی خشک Ù¾ÙÚ©ÛŒ بدون دستگاه
به گزارش همشهری آنلاین، بستنی خشک Ú©Ù‡ با نام بستنی Ù¾ÙÚ©ÛŒ Ùˆ بستنی Ùضانوردان نیز شناخته می‌شود، یکی از تنقلات خوشمزه Ùˆ مورد علاقه کودکان Ùˆ بزرگسالان است Ú©
به گزارش همشهری آنلاین، بستنی خشک Ú©Ù‡ با نام بستنی Ù¾ÙÚ©ÛŒ Ùˆ بستنی Ùضانوردان نیز شناخته می‌شود، یکی از تنقلات خوشمزه Ùˆ مورد علاقه کودکان Ùˆ بزرگسالان است Ú©Ù‡ ایده اولیه آن به دهه Û±Û¹Û·Û° میلادی باز می‌گردد. این شیرینی Ùاقد هر نوع رطوبت یا آب اضاÙÛŒ بستنی است، بنابراین نیازی به نگهداری کوتاه مدت در یخچال ندارد.
بستنی خشک به دلیل باÙت سبک Ùˆ ماندگاری بالا یک ماده غذایی خوب Ùˆ مقوی برای کوهنوردان Ùˆ Ùضانوردان Ù…Øسوب می‌شود. از همین رو به آن بستنی Ùضانوردان نیز Ú¯Ùته می‌شود.
طرز تهیه بستنی خانگی | با Û´ روش ساده بستنی وانیلی درست کنیددر این مقاله Û² روش طرز تهیه بستنی خشک همراه با نکات اضاÙÛŒ Ùˆ Ùوت Ùˆ Ùن‌های خوشمزه شدن بستنی خشک Ù¾ÙÚ©ÛŒ را با دستگاه Ùˆ بدون دستگاه به شما آموزش می‌دهیم.
مواد لازم برای تهیه بستنی خشک Ùضانوردانشیر (پرچرب): Û± لیتر
خامه ساده: ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
پودر ثعلب: ۲ قاشق چای‌خوری سر پر
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
شکر: Û± لیوان Ùرانسوی دسته‌دار + Û² قاشق چای‌خوری
مدت زمان آماده سازی مواد: ۳ ساعت
مدت زمان آماده شدن بستنی Ù¾ÙÚ©ÛŒ: Û²Û´ ساعت
میزان کالری در Û±Û°Û° گرم بستنی خشک: Øدود Û²ÛµÛ° تا Û²Û·Û° کیلوکالری
مراØÙ„ طرز تهیه بستنی خشک Ù¾Ùکیقبل از هر چیز باید به شما بگوییم برای تهیه بستنی Ù¾ÙÚ©ÛŒ یا بستنی خشک، نیاز به دستگاه «Ùریزر درایر» دارید. این دستگاه به صورت صنعتی Ùˆ خانگی در بازار موجود است. خرید دستگاه ممکن است مقرون به صرÙÙ‡ نباشد، اما اگر شما علاقمند به درست کردن بستنی خشک هستید می‌توانید آن را خریداری نمایید. در غیر این صورت باید بستنی خشک آماده بخرید. البته این بستنی خشک Ù¾ÙÚ©ÛŒ با شیرینی بستنی خشک تبریزی متÙاوت است.
در ادامه مرØله به مرØله طرز تهیه بستنی خشک را با دستگاه Ùریزر درایر آورده‌ایم:
مرØله اول: شیر را روی Øرارت ملایم گرم کنید
در ابتدا شیر را داخل یک قابلمه ریخته و اجازه دهید کاملا گرم شود.
مرØله دوم: زرده تخم مرغ را با شکر خوب هم بزنید
پس از جدا کردن زرده تخم مرغ از سÙیده، زرده‌ها را در یک ظر٠مناسب ریخته Ùˆ با یک لیوان شکر ترکیب کنید. سپس با استÙاده از همزن برقی به مدت Ûµ دقیقه مواد را خوب با هم ترکیب نمایید تا یکدست شوند.
مرØله سوم: شیر را به ترکیب زرده Ùˆ شکر اضاÙÙ‡ کنید
همزمان Ú©Ù‡ زرده تخم مرغ Ùˆ شکر را مخلوط می‌کنید، شیر را قاشق قاشق به این ترکیب اضاÙÙ‡ کنید تا زرده تخم مرغ لخته نشود. ریختن شیر را تا زمانی ادامه دهید Ú©Ù‡ مواد داخل ظر٠به غلظت ماست برسند. بقیه شیر را برای مراØÙ„ بعدی Ù†Ú¯Ù‡ دارید.
مرØله چهارم: ثعلب را با شکر ترکیب کنید
در این مرØله از طرز تهیه بستنی خشک Ùضانوردان باید ثعلب را با Û² قاشق چای‌خوری شکر ترکیب کنید.
مرØله پنجم: ثعلب Ùˆ شکر را به شیر اضاÙÙ‡ نمایید
ترکیب ثعلب Ùˆ شکر را به تدریج به باقی‌مانده شیر اضاÙÙ‡ کرده Ùˆ مرتب هم بزنید. ترکیب ثعلب Ùˆ شکر را به تدریج به باقیمانده شیر اضاÙÙ‡ کرده Ùˆ مرتب هم بزنید. ترکیب ثعلب با شکر از گلوله شدن ثعلب جلوگیری می‌کند.
مرØله ششم: زرده تخم مرغ را به ترکیب بالا اضاÙÙ‡ کنید
در این مرØله باید وانیل Ùˆ ترکیب شکر Ùˆ زرده تخم مرغ همزده را به شیری Ú©Ù‡ با شکر Ùˆ ثعلب ترکیب شده، اضاÙÙ‡ کنید. شیر در این مرØله هنوز گرم است. چون شیر گرم است باید همچنان در Øین اضاÙÙ‡ کردن تخم مرغ‌های ترکیب شده با شکر، مرتب آن را هم بزنید.
مرØله Ù‡Ùتم: خامه را به مواد بالا اضاÙÙ‡ کرده Ùˆ روی Øرارت قرار دهید
در این مرØله خامه را به مواد بالا اضاÙÙ‡ نمایید. بعد از اضاÙÙ‡ کردن خامه، مایه بستنی را به مدت Û¸ دقیقه روی Øرارت ملایم قرار داده Ùˆ مرتب هم بزنید. سپس مواد آماده شده را از صاÙÛŒ ریز عبور دهید.
مرØله هشتم: مایه بستنی را در Ùریزر بگذارید
بعد از اینکه مایه بستنی کاملاً از دما اÙتاد آن را داخل Ùریزر قرار دهید. Øدود نیم ساعت کاÙیست. سپس بستنی را از Ùریزر بیرون آورده Ùˆ ظر٠آن را روی یک کاسه یخ قرار دهید Ùˆ به مدت Ûµ دقیقه هم بزنید. دوباره ظر٠بستنی را در Ùریزر قرار دهید. این کار را Ûµ مرتبه تکرار کنید تا زمانی Ú©Ù‡ مواد بستنی Ø´Ú©Ù„ جامد به خود بگیرند. در این صورت بستنی شما آماده است.
مرØله آخر: بستنی‌های آماده شده را در دستگاه Ùریزر درایر قرار دهید
در مرØله نهایی از طرز تهیه بستنی خشک قالب مورد نظر خود را انتخاب کرده Ùˆ بستنی را بعد از اسلایس کردن به قطعات دلخواه، داخل قالب چیده Ùˆ در دستگاه Ùریز درایر قرار دهید. بستنی‌های برش خورده Øدود Û²Û´ ساعت باید در دستگاه بمانند تا از طریق Ùرایند انجمادی رطوبت آنها کاملاً از بین رÙته Ùˆ خشک شوند. Øالا بستنی خشک شما آماده است می‌توانید آن را نوش جان کنید.
طرز تهیه بستنی خشک Ù¾ÙÚ©ÛŒ به روش‌های دیگربستنی Ùضانوردان با روش‌های مختلÙÛŒ تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه بستنی خشک به روش‌های دیگر آورده شده است:
روش تهیه بستنی Ùضانوردان با بستنی لیتریاگر Ùرصت Ùˆ زمان کاÙÛŒ برای تهیه بستنی خانگی را ندارید می‌توانید از بستنی‌های لیتری آماده در بازار استÙاده کنید. برای این کار کاÙیست تا بستنی را با چاقوی تیز به قطعات دلخواه برش داده Ùˆ در قالب بگذارید. سپس قالب را به مدت Û²Û´ ساعت در دستگاه Ùریزر درایر Ù†Ú¯Ù‡ دارید تا قطعات بستنی کاملاً خشک شوند. Øالا بستنی Ù¾ÙÚ©ÛŒ شما آماده است.
روش تهیه بستنی خشک Ù¾ÙÚ©ÛŒ با مارشمالو بدون دستگاهبرای تهیه بستنی خشک Ùضانوردان با مارشمالو نیازی به دستگاه خشک Ú©Ù† بستنی نیست. برای تهیه بستنی خشک به این روش شما باید Û´Û° گرم کره را در یک تابه روی Øرارت بسیار Ú©Ù… قرار دهید تا آب شود.
پس از آن Û±Û¸Û° گرم مارشمالو را به کره‌های آب شده اضاÙÙ‡ کرده Ùˆ خوب روی Øرارت Ú©Ù… هم بزنید. Øالا مقداری بیسکویت تازه Ùˆ خرد شده، توت Ùرنگی خرد شده Ùˆ مغز آجیل خرده شده با طعم دلخواه را به مواد اضاÙÙ‡ کنید. پس از هم زدن کامل مواد، ظر٠را از روی Øرارت برداشته Ùˆ در قالب چرب شده مورد نظر بریزید. اجازه دهید مواد بستنی کاملا خشک شوند.
برای تهیه این بستنی نیازی به دستگاه خشک Ú©Ù† نیست. قرار گرÙتن بستنی خشک بعد از آماده شدن در مجاورت هوا برای خشک شدن مواد کاÙیست.
طرز تهیه مارشمالو در خانه | خوراکی جذابی Ú©Ù‡ راØت Ùˆ سریع درست می‌شود نکات مهم در طرز تهیه بستنی خشک Ù¾Ùکیبهتر است برای تهیه بستنی خانگی از شیر پرچرب استÙاده کنید. این باعث می‌شود تا باÙت نهایی بستنی Ù¾ÙÚ©ÛŒ لطی٠و ترد شود.
هنگامی Ú©Ù‡ بستنی آماده تهیه می‌کنید تا زمانی Ú©Ù‡ بستنی کاملاً یخ Ùˆ منجمد است، برش دلخواه را روی بستنی ایجاد کنید. نرم شدن بستنی باعث می‌شود تا برش Ùˆ اسلایس کردن بستنی به راØتی انجام نشود.
برای تهیه بستنی خشک باید از بستنی‌های تازه Ùˆ با Ú©ÛŒÙیت استÙاده کنید تا نتیجه نهایی از نظر Ø´Ú©Ù„ Ùˆ طعم عالی شود.
توجه داشته باشید Ú©Ù‡ استÙاده از دستگاه Ùریزر درایر برای تهیه بستنی خشک به دلیل مصر٠زیاد برق مقرون به صرÙÙ‡ نیست.